bannerleComte1.jpg

Tandarts le Comte adviseert

Een gebitscontrole in onze praktijk geeft u inzicht in uw gebitssituatie. Hoe is het met tanden, kiezen en het fundament: het tandvlees? Wij zijn er op uit dat het gebit goed functioneert, dus ‘lekker eet’ en dat het een verzorgde glimlach oplevert.

Behoud van een gezond gebit is een groot bezit. Het aantal prothesedragers onder jonge mensen loopt enorm terug. Voorkomen is beter dan genezen en daarom geven wij u in de praktijk praktisch advies over wat u dagelijks zelf kunt doen.

Algemene informatie over dagelijkse mondverzorging

Op internet is veel informatie te vinden over goede mondverzorging. Hieronder handige links naar algemene informatie over uw dagelijkse mondverzorging:

Elektrisch poetsen onder www.allesoverhetgebit.nl/mondgezondheid/elektrisch-poetsen en met afbeeldingen bij het Ivoren Kruis onder elektrisch poetsen

Poetsinstructies onder www.allesoverhetgebit.nl/mondgezondheid/poetsinstructie

Mondzorg voor ouderen onder www.allesoverhetgebit.nl/mondgezondheid/mondzorg-voor-ouderen

 

 

Voor meer onafhankelijk en betrouwbare informatie over mondzorg kunt u terecht op:

https://www.allesoverhetgebit.nl

Naast informatie over tandheelkundige aandoeningen en preventieve behandelingen bevat deze website ook informatie over tandheelkundige vergoedingen, verzekeringen en over beroepen en kwaliteitseisen in de tandarts praktijk.

Nieuws