bannerleComte2.jpg

Wie zijn wij?


Drs Brigitte le Comte, tandarts
Afgestudeerd te Nijmegen in 1982 en sindsdien werkzaam als algemeen practicus en sinds 1998 in Breda. Brigitte is enthousiast, nieuwsgierig, creatief, heeft een brede interesse en kan goed luisteren. Hierdoor weet zij keer op keer tot de kern van de mondverzorging voor ieder individu door te dringen Brigitte geeft deskundig advies en maakt tanden en kiezen blij. Tandartspraktijk le Comte is aangesloten bij NMT en KRT. Brigitte volgt workshops en trainingen voor Tandheelkunde, leest vakliteratuur en bezoekt met haar twee medewerkers regelmatig bij- en nascholing, beurzen, om in alle onderdelen van het vak op de hoogte te blijven en haar praktijk voor u up-to-date te houden.

 

Jacomijn, office manager en paro-nazorg assistente

Jacomijn is sinds 2013 werkzaam in de praktijk en werkt fulltime. Assisteren aan de stoel vindt zij heel erg leuk. Ook probeert zij het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken tijdens een behandeling. Sinds juli 2018 is ze paronazorg assistente en behandelt zij ook eigen patiënten om de mondgezondheid te verbeteren. Dit zijn DPSI A en B patiënten.

 

 

 

 

Lotte, tandartsassistente

Lotte studeert mei 2019 af als tandartsassistente en zal per 3 juni 2019 ons team gaan versterken. Lotte gaat fulltime aan de slag.

 

Wij zijn per direct opzoek naar een mondhygiënist.

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw cv naar info@tandartspraktijklecomte.nl

 

Stagiaire

Tandartspraktijk le Comte biedt per jaar plaats aan een stagiaire op de praktijk. Le Comte vindt het belangrijk dat studenten na hun opleiding goed voorbereid het werkveld betreden. Tandartspraktijk le Comte stelt dan ook praktische en essentieel hoge (eind)eisen aan de stagiaire om een goede leerschool te zijn binnen de opleiding voor tandarts(assistente).

 

Van 23 april tot 27 juni 2019 loopt Helia bij ons stage. Zij zal bij enkele behandelingen assisteren.

Helia is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

 

Deze foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets, een professionele fotografe uit Sint Willebrord. Mocht u contact met haar op willen nemen dan verwijzen wij u naar haar site: http://mirandakoevoets.com/

Nieuws