bannerleComte2.jpg

Wie zijn wij?


Drs B. le Comte, tandarts
Afgestudeerd te Nijmegen in 1982 en sindsdien werkzaam als algemeen practicus en sinds 1998 in Breda. Brigitte is enthousiast, nieuwsgierig, creatief, heeft een brede interesse en kan goed luisteren. Hierdoor weet zij keer op keer tot de kern van de mondverzorging voor ieder individu door te dringen Brigitte geeft deskundig advies en maakt tanden en kiezen blij. Tandartspraktijk le Comte is aangesloten bij NMT en KRT. Brigitte volgt workshops en trainingen voor Tandheelkunde, leest vakliteratuur en bezoekt met haar twee medewerkers regelmatig bij- en nascholing, beurzen, om in alle onderdelen van het vak op de hoogte te blijven en haar praktijk voor u up-to-date te houden.

 

Jacomijn, office manager en paropreventie assistente

Jacomijn is sinds 2013 werkzaam in de praktijk en werkt fulltime. Assisteren aan de stoel vindt zij heel erg leuk. Ook probeert zij het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken tijdens een behandeling. Jacomijn behandelt ook eigen patiënten om de mondgezondheid te verbeteren. Dit zijn DPSI A en B patiënten.

 

 

 

 

Lotte, tandartsassistente

Lotte is in mei 2019 afgestudeerd als tandartsassistente en versterkt sinds 3 juni ons team. Lotte werkt fulltime.

 

Quinty, tandartsassistente

Quinty is recent afgestudeerd als tandartsassistente en zal per 9 september ons team gaan versterken. Zij zal fulltime aan de slag gaan.

 

 

Wij zijn per direct opzoek naar een preventieassistente.

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw cv naar info@tandartspraktijklecomte.nl

 

Stagiaire

Tandartspraktijk le Comte biedt per jaar plaats aan een stagiaire op de praktijk. Le Comte vindt het belangrijk dat studenten na hun opleiding goed voorbereid het werkveld betreden. Tandartspraktijk le Comte stelt dan ook praktische en essentieel hoge (eind)eisen aan de stagiaire om een goede leerschool te zijn binnen de opleiding voor tandarts(assistente).

 

 

Deze foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets, een professionele fotografe uit Sint Willebrord. Mocht u contact met haar op willen nemen dan verwijzen wij u naar haar site: http://mirandakoevoets.com/

Nieuws