bannerleComte2.jpg

Wie zijn wij?


Drs Brigitte le Comte, tandarts
Afgestudeerd te Nijmegen in 1982 en sindsdien werkzaam als algemeen practicus en sinds 1998 in Breda. Brigitte is enthousiast, nieuwsgierig, creatief, heeft een brede interesse en kan goed luisteren. Hierdoor weet zij keer op keer tot de kern van de mondverzorging voor ieder individu door te dringen Brigitte geeft deskundig advies en maakt tanden en kiezen blij. Tandartspraktijk le Comte is aangesloten bij NMT en KRT. Brigitte volgt workshops en trainingen voor Tandheelkunde, leest vakliteratuur en bezoekt met haar twee medewerkers regelmatig bij- en nascholing, beurzen, om in alle onderdelen van het vak op de hoogte te blijven en haar praktijk voor u up-to-date te houden.

 

Jacomijn, office manager en paro-nazorg assistente

Jacomijn is sinds 2013 werkzaam in de praktijk en werkt fulltime. Assisteren aan de stoel vindt zij heel erg leuk. Ook probeert zij het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken tijdens een behandeling. Sinds juli 2018 is ze paronazorg assistente en behandelt zij ook eigen patiënten om de mondgezondheid te verbeteren. Dit zijn DPSI A en B patiënten.

 

 

 

 

 

 

Sinds september 2017 is ons team uitgebreid met mondhygiëniste Joyce. In 2011 is zij afgestudeerd in Utrecht. Zij is op de woensdag aanwezig en zal zorg dragen voor de patiënten met een ver gevorderd stadium van parodontitis. 

 

 

Wij zijn per 1 mei 2019 opzoek naar een mondhygiënist. Ook zijn wij per direct opzoek naar een (preventie)assistent.

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw cv naar info@tandartspraktijklecomte.nl

 

Stagiaire

Tandartspraktijk le Comte biedt per jaar plaats aan een stagiaire op de praktijk. Le Comte vindt het belangrijk dat studenten na hun opleiding goed voorbereid het werkveld betreden. Tandartspraktijk le Comte stelt dan ook praktische en essentieel hoge (eind)eisen aan de stagiaire om een goede leerschool te zijn binnen de opleiding voor tandarts(assistente).

 

Deze foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets, een professionele fotografe uit Sint Willebrord. Mocht u contact met haar op willen nemen dan verwijzen wij u naar haar site: http://mirandakoevoets.com/

Nieuws